Fällbara bord för konferens och party

Fixbordets fällbara bord är originalen från 1934 som finns i de flesta festlokaler med några år på nacken. För konferenslokaler är deras konferensbord alldeles ypperliga, då tänker jag främst på bordet med ben i massiv bok med 7 mm laminatskiva. Man fäller bara in benen under bordet eller använder handtaget för att fälla ut bordet när det ska användas. Dessa bord finns i storleken 130×50 cm och väger 12kg.

Partybord ska ju vara enkla att ta fram så därför är Partybordet från Fixbordet också ett bra alternativ. De finns i storlekarna 120×80 upp till 180×80 cm. Bordsskivan är en 3 mm oljehärdad träfiberskiva med ram av bok och ben av metall.

För dig som gillar ek är det rektangulära ekbordet med sina träben i massiv ek och bordsskiva i eklaminat ett självklart alternativ. Detta gör att bordsskivan är enkel att underhålla och mycket slitstark. Dessa bord finns i storlekarna 130×70 och 180×70 cm. De väger 17 och 22kg, så räkna med att kvalitén är betydligt bättre jämfört med ett billigare bord. Givetvis gör detta att borden blir mycket stabila.

Fördelen med fällbara bord är att de är så enkla att förvara eftersom det främst är benen som gör att bord tar mycket plats. Många väljer att hyra fällbara bord och klappstolar, men det kan ibland vara krångligt att behöva hämta och lämna bord hos en uthyrare. Det är bättre att faktiskt ha åtminstone ett bord hemma som kan plockas fram när det är dags för fest. De fällbara borden passar i de flesta miljöer där människor samlas. På mässor kan flera bord ställas bredvid varandra för att få den plats man behöver.

Leave a comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *